Prodej rodinného penzionu s restaurací - Mikulčin vrch

  • Podlahová plocha: 832m2
  • Parcela: 12800m2
  • Počet pokojů: 5
  • Koupelna: 5×
  • Sklep: 1×
  • Podlaží: 2 z 2
  • Parkovací stání: 5×
Cena na vyžádání u makléře
za nemovitost včetně provize
Veronika Sedláková
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Vápenice
Typ zakazky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Komerční
Dispozice:
Ubytování
Výměra:
12800m2
Užitná plocha:
832m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
C
Podlaží:
2

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný penzion s restaurací – Mikulčin vrch v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty na moravskoslovenské hranici. Pozemek je o rozloze 12.800 m2 se zastavěnou plochou 412 m2 s parkovacím stáním cca 50 míst. Kolaudace penzionu proběhla v roce 2005. Ubytovací kapacita celého penzionu je 5 apartmánů s 11 lůžky s možností přistýlek. Každý apartmán je prostorný a skladá se z obývací části, ložnice a koupelny. Tento známy zavedený penzion Vám nabízí vlastní restauraci s krbem, barovou částí a společenskou místností pro školení, nebo oslavy. Součástí je i vybavená kuchyně a privátní wellness s whirpoolem a saunou. Z venkovní části areálu je krásná oplocená zahrada s terasou, posezením, venkovním bazénem a dětským hřištěm.

U penzionu je vlastní studna a vodárna, která je velkou výhodou a je součásti prodeje.

V případě dalšího zájmu Vám můžeme nabídnout možnost dokoupení 5 chatek , které jsou u areálu penzionu. Každá dřevěná chata má vlastní sociální zařízení, obývací část, pokoj s 4 až 5 lůžky. Samostatný prodej chatek není možný.

https://my.matterport.com/show/?…

Rodinný penzion se nachází na klidném místě u lesa a může být vhodný pro ozdravné pobyty, školy v přírodě, sportovní soustředění a jiné. Je možné zde uspořádat oslavy, svatby, firemní teambuildingové aktivity. Tento rodinný penzion je využitelný po celý rok, kde se Vám nabízí možnost horské turistiky, dále pak množství cyklotras a naučné stezky pro pěší. Je však možné využít i zimní sezóny pro běžecké lyžování nebo ski areál , který se nachází cca 150 m od ubytování. Středisko má stabilní klientelu, která využívá těchto služeb a opakovaně se vrací.

Objekt je možné využít jak pro komerční účely, tak pro privátní celoroční bydlení.

Více informací na telefonu nebo emailu. Prohlídky možné po předchozí telefonické domluvě.

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

3Dprohlídka

Videoprohlídka

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek