Prodej vily, Uherské Hradiště - Rybárny

  • Podlahová plocha: 603m2
  • Parcela: 1658m2
  • Počet pokojů: 6
  • Koupelna: 2×
  • Sklep: 1×
  • Podlaží: 1 z 2
  • Parkovací stání: 5×
  • Garáž: 1×
10 900 000 Kč
za nemovitost včetně provize
Ondřej Brim
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Uherské Hradiště
Typ zakazky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům
Dispozice:
Vila
Výměra:
1658m2
Užitná plocha:
603m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
G2
Podlaží:
1

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám nabízí na prodej vilu nedaleko centra města Uherského Hradiště, Rybárny na ulici V Zahradách. Přestože je vila vzdálena pouhých 10 minut pěší chůze od centra města, tak se nachází v naprosto klidné lokalitě a velikost pozemku je nadstandardních 1.658 m². Vila byla dostavěna v roce 1997 a aktuálně na ni byla zahájena příprava na kompletní rekonstrukci.

Vila je rozdělena do tří podlaží. V prvním podzemním podlaží se nachází prostory s celkovou plochou 116 m² a je zde plánován wellness, sklep s posezením a technické zázemí k domu.

První nadzemní podlaží má 298 m². Je zde dvojgaráž, před kterou je dostatek místa na zaparkování několika dalších vozů díky příjezdové cestě. Dále se zde nachází 2× obývací pokoj, pracovna, herna, kuchyně, jídelna a 2× koupelna. Dominantou vily je společenská místnost, ve které si hned všimnete vysokého stropu s trámy a velkého krbu. Zajímavostí je točité schodiště, které vás dovede na „balkonek“ s výhledem na celou místnost a k bočním dveřím jedné z ložnic.

V podkroví o velikosti 189 m² se nachází dominantní vestibul s ochozem, ze kterého můžete vidět od přízemí až po trámový strop v patře. Z vestibulu se dostanete do samostatného apartmánu s vlastní koupelnou, do třech ložnic, třech šaten a hlavní koupelny s toaletou.

Díky aktuálnímu stavu lze dispozice proměnit k vlastním potřebám. Lze ji využít na bydlení, pronájem, jako ordinace, provozovna či sídlo firmy apod.

Kolem domu je dostatek prostoru pro vytvoření bazénu, dětského hřiště, venkovního posezení apod.

Vila je připojena na elektřinu (dvojsazba), plyn, obecní vodovod a má vlastní čističku (možnost napojení na kanalizaci).

Více informací na telefonu nebo emailu. Prohlídky možné po předchozí telefonické domluvě.

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek