Prodej rodinného domu 4+kk, 158 m², Buchlovice

  • Podlahová plocha: 158m2
  • Parcela: 693m2
  • Počet pokojů: 4
  • Koupelna: 2×
  • Sklep: 1×
  • Terasa: 45m2
  • Podlaží: 2 z 2
  • Parkovací stání: 2×
  • Garáž: 1×
7 500 000 Kč
za nemovitost včetně provize
Aleš Durník
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Buchlovice
Typ zakazky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům
Dispozice:
Rodinný
Výměra:
693m2
Užitná plocha:
158m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
G stáhnout
Podlaží:
2

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám zprostředkuje koupi rodinného domu o dispozici 4+1 v městysu Buchlovice. Užitná plocha 158 m², celková plocha parcely je 693 m².

Dům je o dvou nadzemních podlažích a ze 2/3 podsklepen. Sklep je s pevnou podlahou a nachází se zde kotelna a další 3 technické místnosti – sklady. Při domu je také garáž, ze které je vchod přímo do 1.NP.

V 1.NP se nachází velký obývací pokoj spojený s kuchyní, šatna u vchodu, jedna samostatná místnost, koupelna, WC a vchod do sklepa a na prostornou terasu.

Ve 2.NP jsou dvě samostatné místnosti, šatna, koupelna s WC, půdní prostory, sloužící jako sklad a prostorná lodžie s krásným výhledem do okolí.

Dům byl kolaudován v roce 1988. Zdivo cihlové, betonová střešní krytina. Z jedné části zateplen 10 cm polystyrenem. V podkroví a na půdě je izolace skelnou vatou. Dřevěná eurookna.

Kompletně byl rekonstruován před 7 lety. Podlahy dlažba a v pokojích plovoucí podlaha. Dřevěné interiérové dveře a obložky.

Vytápění pomocí nového elektrického kotle Protherm, dále pak nový kotel na tuhá paliva Viadrus a v obývacím pokoji krb na dřevo. V kuchyni elektrické podlahové topení s vlastním obvodem.

Dům je napojen na obecní vodovod a jako bonus vlastní studna s dostatkem pitné vody. Kanalizace řešena jímkou na vyvážení. Z kuchyně je vstup na terasu, orientovanou na jih, ze které je přístup rovnou na zahradu.

Na zahradě je vybudovaná krásná pergola s posezením a veškerým zázemím na relax. Dále se na zahradě nachází ovocné stromy – třešně, jabloně, vyvýšený záhon, maliny a ostružiny, vzrostlá bříza a několik jehličnanů. Chodníky, terasa, podlaha pod pergolou a plot je z masivního modřínu, zpevněný prvky ze štípaného pískovce.

Dům je zajímavý svou polohou u paty lesa, kde je naprosté soukromí. K domu vede asfaltová komunikace.

Městys Buchlovice má veškerou občanskou vybavenost a je oblíbenou lokalitou pro bydlení. Zejména díky okolní přírodě, množství památek a kulturního vyžití.

Pro více informací volejte makléře nabídky!

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

3Dprohlídka

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek