Prodej chaty 220 m² , Uherský Brod

  • Podlahová plocha: 220m2
  • Parcela: 1290m2
  • Počet pokojů: 1
  • Koupelna: 1×
  • Sklep: 1×
  • Podlaží: 2 z 2
  • Parkovací stání: 1×
2 790 000 Kč
za nemovitost včetně provize
Veronika Sedláková
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Uherský Brod
Typ zakazky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům
Dispozice:
Chata
Výměra:
1290m2
Užitná plocha:
220m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
G2
Podlaží:
2

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rekreační objekt v krásné lokalitě v Uherském Brodě u rybníka. Atypický, zděný dům nadstandartních rozměrů s rozlehlou zahradou, který je určený k rodinné rekreaci. Je vhodný i k celoročnímu bydlení v klidné zahrádkářské oblasti cca 10 minut od centra města Uherský Brod. Zastavěná plocha domu činí 142 m², přičemž užitná plocha je 220 m2. Zahrada je o velikosti 1290 m² a je v mírném svahu. Přízemí domu Vám nabízí velký vzdušný prostor s obytnou částí a kuchyní, koupelna s rohovou vanou, WC a vstup na terasu. Středem místnosti je dřevěné schodiště vedoucí na otevřenou galerii, která měla být původně rozdělena na dvě obytné místnosti. Z galerie je možnos projítí i do horní části zahrady ze zadní strany domu s využití terasy. Za domem se nachází vybudovyný suchý sklep s vedlejší technickou místností pro úschovu věcí. Do domu je zavedena nová elektřina, voda ze studny s možností dodělání vrtu a odpad je řešen jímkou, který je vybudovaný na pozemku.

Tato nemovitost není zcela dokončena a vyžaduje určité opravy jako je zpevnění domu a jiné. K dispozici je k nahlednutí vypracovaný statistický posudek pro určité úpravy. Tato nemovitost má velkou výhodu zastvěné plochy, která byla schválena na 142 m² v chatové oblasti, kde již nyní v této oblasti může být povolená zastavěnost do 50 m².

Tato koupě může sloužit jako krásný vinohrad s ovocnými stromy s možností rodinného bydlení s krásným vyhledem do okolí.. Klidná oblast pro rodinu s dětmi pro odpočinek a relaxaci kousek od centra města se zpevněnou komunikací k pozemku.

Více informací na telefonu nebo emailu. Prohlídky možné po předchozí domluvě.

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek