Prodej chaty 5+kk s garáží a zahradou, pozemek 718 m², Horní Moravice

  • Podlahová plocha: 300m2
  • Parcela: 718m2
  • Počet pokojů: 5
  • Koupelna: 3×
  • Sklep: 1×
  • Terasa: 15m2
  • Podlaží: 2 z 3
  • Parkovací stání: 2×
  • Garáž: 1×
7 499 000 Kč
za nemovitost včetně provize
Martin Pešl
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Dolní Moravice
Typ zakazky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům
Dispozice:
Chata
Výměra:
718m2
Užitná plocha:
300m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
G2
Podlaží:
2

Popis nemovitosti

Naše realitní kancelář Vám zprostředkuje prodej chaty s dispozicí 5+kk s užitnou plochou 300 m², garáží a pozemkem o celkové výměře 718 m².

Vstup do chaty je z předzahrádky, od silnice. V 1.NP se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, jídelna se vstupem na zastřešenou terasu, kuchyňský kout s plynovým sporákem. Ložnice je orientovaná na severní stranu s výhledem do zahrady. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

V 2.NP se nachází tři samostatné ložnice, jedna z ložnic je vybavena kuchyňskou linkou s dřezem, orientovaná na západní stranu do zeleně, stejně jako vedlejší prostorná ložnice. Třetí ložnice je orientovaná na východ a nachází se v ní schody do prostor pod střechou, který má sníženou výšku stropu a může posloužit jako herna pro děti. Na poschodí se nachází koupelna s vanou, toaleta je samostatná.

Chata je podsklepená, ve sklepních prostorách se nachází místnost pro skladování, velkou část sklepních prostor tvoří volnočasová místnost s vnitřním posezení, hernou, saunou, sprchovým koutem a samostatnou toaletou. Sklepní prostor má vstup do zahrady.

Chata je zděná z Ytongu, se zateplením, okna v celém domě jsou dřevěná, podlahová krytina v domě je keramická dlažba a plovoucí podlaha, střecha je sedlová z pálených tašek. Chata je napojen na veškeré IS, vytápění je plynovým kotlem, elektřina 220V i 380V.

Pozemek je oplocen dřevěným plotem se vstupní branou a bránou pro vjezd automobilu do garáže, součástí pozemku jsou i dvě parkovací stání. Spodní částí pozemku protéká Moravický potok, součástí travnaté zahrady je venkovní posezení pod pergolou s venkovním krbem, pro uskladnění dřeva a zahradní techniky poslouží pravá jesenická dřevárka.

Chata se nachází v části obce Horní Moravice v obci Dolní Moravice, která je součástí CHKO Jeseníky. Obec je na úpatí Hrubého Jeseníku, nedaleko od obce se nachází Praděd, Dlouhé stráně, Karlova Studánka, Rešovské vodopády. Lokalita nabízí spoustu celoročního volnočasového vyžití, včetně turistiky, lyžařské areály, běžkařské stopy, cykloturistiky a bikeparky.

Chata je vhodná k rodinnému bydlení, k rodinné rekreaci i jako investiční příležitost. Do současné doby byl nabízen ke krátkodobému pronájmu a k rodinné rekreaci.

Vřele doporučuji prohlídku po předchozí telefonické domluvě.

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

3Dprohlídka

Videoprohlídka

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek