Prodej novostavby rodinného domu 3+kk, 73 m2, Stříbrnice

  • Podlahová plocha: 73m2
  • Parcela: 247m2
  • Počet pokojů: 3
  • Sklep: 1×
  • Podlaží: 1 z 1
4 100 000 Kč
za nemovitost včetně provize
Aleš Durník
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Stříbrnice
Typ zakazky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům
Dispozice:
Rodinný
Výměra:
247m2
Užitná plocha:
73m2
Konstrukce:
Panelová
PENB:
B stáhnout
Podlaží:
1

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám zprostředkuje koupi novostavby rodinného domu, který je součástí dvojdomku, v obci Stříbrnice. Dům byl kolaudován v roce 2016. Energetická třída „B“. Náklady na bydlení 2.500,– Kč/m2.

Dům je řešen jako nízkoenergetická dřevostavba s ocelovým rámem, v přízemí se nachází dva neprůchozí pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, samostatné WC, chodba a technická místnost. V podkroví je příprava na dvě místnosti + možnost další koupelny, lze tedy rozšířit užitnou plochu až na 125 m2

Plocha celého pozemku je 247 m2. Dům je napojen na elektřinu, odpad svedený přes vlastní čistírnu odpadních vod do obecní kanalizace, vlastní studna. Vytápění je podlahové, teplovodní s elektrokotlem, sektorové ovládání teploty v jednotlivých místnostech. Ohřev vody elektrickým bojlerem. Na podlahách je lino a dlažba.

Na pozemku je k dispozici prostorný, kvelbený sklep, zastřešená terasa lexanem, a dvě parkovací místa před domem. Dvojdomek je rozdělen i zahradami a poskytuje dostatečně soukromí. Stříbrnice jsou vzdálené 11 km od Uherského Hradiště, dobrá dopravní dostupnost, cyklostezka. V obci je mateřská školka, obchod s potravinami.

Pro více informací, technické specifikace a možné prohlídky volejte svého makléře!

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

3Dprohlídka

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek