Prodej rodinného domu 6+2, 167 m², Nedakonice

  • Podlahová plocha: 167m2
  • Parcela: 383m2
  • Počet pokojů: 5
  • Koupelna: 3×
  • Sklep: 1×
  • Parkovací stání: 3×
  • Garáž: 1×
6 290 000 Kč
za nemovitost včetně provize
Aleš Durník
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Nedakonice
Typ zakazky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům
Dispozice:
Rodinný
Výměra:
383m2
Užitná plocha:
167m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
D stáhnout
Podlaží:

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám zprostředkuje prodej rodinného domu o dispozici 6+2, obytné ploše 167 m², v obci Nedakonice. Celková plocha pozemku je 383 m².

Dům je o třech nadzemních podlažích, kompletně podsklepený. Jeho umístění je v rámci řadové zástavby z konce 80 let. Kolaudace proběhla v roce 1989. Stav domu je ihned k nastěhování.

V suterénu domu je prostorná garáž pro dvě auta, kde jsou také velké vestavěné skříně, vstupní hala, prádelna s pračkou, sprcha a WC. Ze suterénu je vstup přímo na zastřešenou terasu a upravenou zahradu s jezírkem, krbem, dvěma kůlnami a dostatkem soukromí.

Ve sklepě se nachází kotelna, tři užitkové místnosti a místnost k posezení. Vytápění novým plynovým kotlem Viadrus. Napojení na obecní vodovod, kanalizaci a k dispozici i vlastní studna. Celková užitná plocha je 335 m², včetně suterénu a sklepa.

Ve 2.NP je samostatná jednotka 3+1, 98 m², s přístupem do lodžie, orientované na západ, a dalším balkonem směrem do ulice. Na podlaze koberec a dlažba. Výhodou je klimatizace a vybavená kuchyně, včetně jídelního stolu.

3.NP je 3 roky po rekonstrukci. Nově byly zatepleny krovy a uděláno podbití z dřevěných palubek. I zde je samostatná jednotka 3+1 s užitnou plochou 69 m². Podlaha vinylová. Vlastní koupelna i WC.

Dům je ideální pro větší rodinu. Vše je velmi dobře udržované. Měsíční náklady na celý dům jsou 5.000,– Kč za měsíc.

Nedakonice jsou vzdáleny 10 min cesty od Uherského Hradiště. Nachází se zde kompletní občanská vybavenost (škola do 5 třídy, školka, doktor, obchod, vlaková i autobusová zastávka). Kříží se zde 2 cyklostezky. DO uherského Hradiště se dostanete na kole za 20 min. Počet obyvatel cca 1620.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na telefonu nebo emailu. Prohlídky možné po předchozí domluvě.

Pro více informací volejte makléře! Rád Vás osobně provedu.

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

3Dprohlídka

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek