Pronájem bytu 1+kk 35 m2 - Kobližná

  • Podlahová plocha: 35m2
  • Parcela: 35m2
  • Počet pokojů: 1
  • Koupelna: 1×
  • Terasa: 25m2
  • Podlaží: 2 z 5
21 500 Kč
za měsíc
uvedená cena je bez energií a služeb, které činí 3100 Kč/měs.
Dušan Pelikán
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Brno
Typ zakazky:
Pronájem
Typ nemovitosti:
Byt
Dispozice:
1+kk
Výměra:
35m2
Užitná plocha:
35m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
G2
Podlaží:
2

Popis nemovitosti

Naše realitní kancelář Vám zprostředkuje pronájem krásného bytu ve výjimečné lokalitě 1+kk o výměře 35 m² s prostornou terasou 25 m² přímo v centru Brna. Parkování je možné v rezidentních zónách.

Výjimečný byt 1+kk se nachází v 2.NP rekonstruovaného „paláce Kobližná“, kde jste prakticky součástí nejužšího centra. Nám. Svobody za rohem, ulice Kozí, Jakubské náměstí, Janáčkovo divadlo cca 100 m. Občanská vybavenost – obchody, školy, služby jsou v dosahu 50 – 200 m od domu.

Byt nabízí kulturní a společenský život v centru Brna, ale s klidem venkova. Do bytu se vstupuje prostornou předsíní s dvěma šatními skříněmi, zrcadlem a věšákem. Předsíň lze vzhledem k velikosti využít i jako pracovnu. Součástí obývacího pokoje je kuchyňský kout s dvouplotýnkovou varnou deskou a myčkou, v koupelně je příprava na zapojení pračky a sušičky. WC je součástí prostorné koupelny se sprchovým koutem v moderním designu. V obývacím pokoji a v předsíni je plovoucí podlaha, v koupelně keramická dlažba.

Dálkové vytápění v bytě je řešeno radiátory s měřiči tepla. Plastová okna spolu s vnitřními žaluziemi a LED osvětlením zaručují potřebné prosvětlení a energetickou úspornost. Práci z domu Vám usnadní rychlý internet. V bytě není možné chovat domácí mazlíčky. Preferován je dlouhodobý pronájem.

Měsíční nájem činí 21.500,– Kč, měsíční zálohy za služby jsou 3.100,– Kč, vratná kauce činí 21.500,– Kč, provize realitní kanceláře činí 26.015,– Kč (včetně DPH). Nastěhování je možné ihned.

Více informací Vám rádi poskytneme na osobní schůzce, kterou si u nás můžete kdykoliv domluvit.

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek