Pronájem bytu 2+kk, 66 m², Veselí nad Moravou

  • Podlahová plocha: 66m2
  • Parcela: 66m2
  • Počet pokojů: 2
  • Koupelna: 1×
  • Sklep: 1×
  • Podlaží: 4 z 4
  • Parkovací stání: 1×
15 000 Kč
za měsíc
uvedená cena je bez energií, které činí 3.500 Kč/měs.
Aleš Durník
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Veselí nad Moravou
Typ zakazky:
Pronájem
Typ nemovitosti:
Byt
Dispozice:
2+kk
Výměra:
66m2
Užitná plocha:
66m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
G2
Podlaží:
4

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám nabízí k pronájmu bytovou jednotku v novostavbě bytového domu v centru Veselí nad Moravou – ulice U Kajetánka.

Byt se nachází v posledním, 4.NP domu s výtahem. Užitná plocha 66 m². Dispozice 2+ kk + samostatná šatna. Součástí pronájmu je i parkovací stání přímo před vchodem do domu a zděný sklep 2,7 m². Na domě je dále společná kolárna a kočárkárna.

Byt je komfortně vybaven – K dispozici klimatizace, rekuperace, venkovní elektricky ovládané žaluzie a protihluková okna. Vytápění teplovodní podlahové. Na podlahách vinil a dlažba.

Kuchyňská linka vybavena vestavěnými spotřebiči zn. Philco. Vestavěná lednice s mrazákem zn. Elektrolux. Kuchyňský stůl se 4 židlemi. V kuchyni je dále světlík, který poskytuje přirozené světlo ze střechy.

V koupelně je prostorný sprchový kout a místo pro pračku se sušičkou. Na chodbě se nachází botník a dvě zrcadla. Z chodby je vstup do samostatné šatny 4 m².

Uvedená cena nájmu je bez energií, které činí 3.500 Kč/měsíc. Byt je vhodný pro 2 –3 osoby, nekuřáky bez domácích mazlíčků a je volný ihned. Vratná kauce činí 19.500 Kč a provize RK je ve stejné výši.

Bytový dům se nachází v centru Veselí nad Moravou. V přízemí domu je pekárna, řeznictví a vinotéka. Byt je otočen do klidné části města. V blízkosti je dětské hřiště a veškerá občanská vybavenost.

Pro více informací a prohlídky volejte makléře!

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek