Pronájem bytu 3+kk, 84 m², Uherské Hradiště – Jarošov

  • Podlahová plocha: 84m2
  • Parcela: 84m2
  • Počet pokojů: 3
  • Balkon: 6m2
  • Podlaží: 4 z 4
16 000 Kč
za měsíc
uvedená cena je bez energií a služeb, které činí 4.000,- Kč/měs.
Aleš Durník
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Uherské Hradiště
Typ zakazky:
Pronájem
Typ nemovitosti:
Byt
Dispozice:
3+kk
Výměra:
84m2
Užitná plocha:
84m2
Konstrukce:
Panelová
PENB:
G2
Podlaží:
4

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám nabízí k pronájmu byt v osobním vlastnictví, o dispozici 3+kk, užitné ploše 84 m². Byt se nachází ve 4.NP kompletně revitalizovaného domu o celkových 4.NP, na ulici Louky v Uherském Hradišti, části Jarošov.

Byt je prostorný a prošel celkovou rekonstrukcí před 5 lety. Vlastní plynové topení. Kuchyně s vestavěnou elektrickou i mikrovlnou troubou, myčkou, indukční deskou a lednicí s mrazákem.

Koupelna se sprchovým koutem i vanou. Pračka je součástí pronájmu. Na podlahách kvalitní vinylové podlahy. V obývacím pokoji na stěně dlažba.

V bytě jsou sádrokartonové podhledy, ve kterých jsou zabudované led světla. Na chodbě je klimatizační jednotka, která umí chladit i topit. Dále se zde nachází vestavěné skříně a botník.

V ložnici prostorné vestavěné skříně, manželská postel je součástí pronájmu. V dětském pokoji jsou zabudované venkovní rolety, pro příjemnější spánek.

Byt se pronajímá částečně vybavený – sedačka, TV včetně stolku, šatní skříně a další nábytek po dohodě. K bytu je prostorný zasklený balkon s pěkným posezením a orientací na JV. K dispozici je taky sklep 6 m² a společná kolárna.

Byt je k dispozici od 1.7.2024. Platba za energie 4.000,– Kč/měsíc. Nájemné 16.000,– Kč /měsíc. Majitel požaduje 20 tis jako vratnou kauci. Provize RK ve výši 20 tis.

Prohlídky budou probíhat vždy v pondělí od 15 hod.

V případě dotazů volejte makléře.

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek