Pronájem dvou moderních kanceláří 20 m² v prestižní budově v Hodoníně

  • Podlahová plocha: 20m2
  • Parcela: 20m2
  • Počet pokojů: 1
  • Podlaží: 2 z 2
3 600 Kč
za měsíc
uvedená cena je bez energií a služeb, které činí 2.000 Kč/měsíc
Karel Stehlík
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Hodonín
Typ zakazky:
Pronájem
Typ nemovitosti:
Komerční
Dispozice:
Kanceláře
Výměra:
20m2
Užitná plocha:
20m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
G2
Podlaží:
2

Popis nemovitosti

Naše realitní společnost vám zprostředkuje pronájem dvou samostatných, uzamykatelných kanceláří o velikosti 19,7 m² a 20,1 m² v nově zrekonstruované budově s moderním designem. Kanceláře jsou vybaveny klimatizací, která zajišťuje komfortní pracovní prostředí po celý rok. Vhodné pro menší firmy či jednotlivce, kteří hledají kvalitní pracovní zázemí s výbornou dostupností.

Zázemí a společné prostory Nájemci mohou využívat moderní kuchyňku a oddělené sociální zařízení pro muže i ženy. Kanceláře jsou přístupné 24/7 a celý areál je monitorován bezpečnostními kamerami (v budově nejsou). Úklid kanceláří a celého prostoru probíhá denně a je zahrnut v ceně služeb.

Měsíční nájem činí 3 600 Kč bez DPH za kancelář, měsíční zálohy na energie 1 700 Kč bez DPH, měsíční zálohy na služby 300 Kč bez DPH. Vratná kauce činí dva měsíční nájmy + DPH. Rezervační poplatek činí 5 600 Kč + DPH.

Cena zahrnuje nájem, využívání společných prostor, poplatky za údržbu a denní úklid. Internetové připojení si nájemníci zajišťují sami. V budově je dostupná optická síť od poskytovatele Net-Connect s.r.o.

Budova se nachází v areálu Tabačka s dobrou dostupností z centra Hodonína. Parkování je možné zdarma před budovou nebo u benzínky Shell. Alternativně je k dispozici parkování v areálu Tabačky za 1 000 Kč měsíčně bez DPH.

Nájemníci si mohou umístit reklamní štít na dveře kanceláře nebo na zeď v přízemí budovy.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat!

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek