Pronájem sídla pro firmu

  • Podlahová plocha: 225m2
  • Parcela: 1133m2
  • Počet pokojů: 6
  • Parkovací stání: 1×
60 000 Kč
za měsíc
Jan Barák
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Vyšehořovice
Typ zakazky:
Pronájem
Typ nemovitosti:
Komerční
Dispozice:
Ostatní komerční
Výměra:
1133m2
Užitná plocha:
225m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
G2
Podlaží:

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout sídlo firmy k pronájmu. Jedná se o pozemek 1.133 m2, na kterém je umístěn zrekonstruovaný 3 patrový dům se zázemím pro ubytování zaměstnanců s užitnou plochou 225 m2.

V domě je možné ubytovat celkem 20 pracovníků v 6 pokojích, kteří budou mít k dispozici několik toalet a koupelen, prostory pro vaření v patrech a společnou plně vybavenou velkou kuchyň se společnými prostory v přízemí. Dům je kompletně vybaven nábytkem od postelí, přes úložné prostory v jednotlivých pokojích, pračky, televize až po ledničky, rychlovarné konvice či ložní prádlo. Pro usídlení se v tomto objektu tedy nepotřebujete nic dovybavovat či dokupovat, vše je již k dispozici na místě.

Součástí domu na pozemku je také prostorná 25 m2 velká kancelář pro pohodlné vedení firmy. Na pozemku se dále nachází dílna, kde je možné uschovat pracovní nářadí, materiál, automobil či menší stroje. Na celém zbytku pozemku je možné zaparkovat další stroje, nechat uložený materiál nebo zaparkované dopravní prostředky. Zároveň se na zahradě nachází pergola s grilem a posezením. Celý tento objekt je zaběhnutý, součástí pronájmu je pravidelný úklid objektu. V domě je zaveden plyn.

Vyšehořovice, kde se nachází toto místo pro sídlo Vaší firmy, se nachází při potoce Výmola v okrese Praha-východ, kraj Středočeský. Rozkládá se 25 km východně od Prahy a 5 km jižně od Čelákovic.

Pro více informací se na nás neváhejte obrátit, rádi Vám nabízenou nemovitost ukážeme na prohlídce.

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek