Prodej domu 5+kk, 168 m², Uherské Hradiště - Sady

  • Podlahová plocha: 168m2
  • Parcela: 1037m2
  • Počet pokojů: 5
  • Koupelna: 2×
  • Podlaží: 1 z 2
  • Garáž: 1×
12 500 000 Kč
za nemovitost včetně provize
Aleš Durník
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Uherské Hradiště
Typ zakazky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům
Dispozice:
Rodinný
Výměra:
1037m2
Užitná plocha:
168m2
Konstrukce:
Cihlová
PENB:
A
Podlaží:
1

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám zprostředkuje koupi rodinného domu o dispozici 5+kk, v Uherském Hradišti – část Sady, užitná plocha 168 m². Celková plocha parcely je 1037 m².

Dům byl kolaudován v roce 2017 a jedná se o pasivní stavbu o dvou nadzemních podlažích. Celý dům je zbudován ve vysokém standardu.

Dominantou domu je prostorný obývací pokoj, spojený s kuchyní a vstupem na terasu pomocí HS portálu. V 1.NP se dále nachází technická místnost, garáž s automatickými shrnovacími vraty, pracovna, samostatné WC, sklad, špajz, a ložnice, která je propojena přes šatnu do koupelny. Užitná plocha 1.NP je 129 m².

V patře se nachází dva dětské pokoje a vlastní koupelna s WC. Užitná plocha 39 m².

Dům je napojený na obecní vodovod, kanalizaci a elektřinu. Vytápění pomocí topných kabelů, s regulací každé místnosti pomocí prostorového čidla.

Na domě je fotovoltaická elektrárna, která slouží nejen na ohřev vody, ale taky podporu topení v zimě a prodeje elektřiny zpět do sítě. Do každé místnosti je přivedena rekuperace, jejíž hlavní těleso je v technické místnosti, systém NILAN. Topení v domě a rekuperace je řízena pomocí inteligentního systému LOXONE, díky němuž můžete ovládat svůj dům pomocí mobilního telefonu.

V domě je dále kamerový systém, zabezpečení a bezpečnostní vchodové dveře. Do každé místnosti je dále přiveden centrální vysavač a klimatizace (jedná se pouze o rozvody, centrální jednotky nejsou). Ve 2.NP je příprava na venkovní žaluzie. Konstrukce z Itong 30 cm + 25 cm šedý polystyren. Podlaha vinylová, Klik systém. Okna plastová, 3 sklo.

Kuchyně zhotovená na míru, spotřebiče zn. Siemens a Bosch. V přízemí je několik dalších francouzských oken se vstupem na zahradu.

Terasa je orientovaná na jih a stín poskytuje shrnovací markýza. Pozemek je kompletně oplocen, z jižní strany živý plot – bobkovišně.

Díky tomu, že je dům pasivní, má minimální provozní náklady. Nachází se v klidné částí Sadů. Před domem je parkování na další dva vozy. V blízkosti dětské hřiště a autobusová zastávka.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na telefonu nebo emailu. Prohlídky možné po předchozí domluvě.

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek