Prodej rodinného domu 2+kk, Uherský Brod

  • Podlahová plocha: 177m2
  • Parcela: 3707m2
  • Počet pokojů: 2
  • Koupelna: 1×
  • Terasa: 21m2
  • Podlaží: 1 z 1
  • Parkovací stání: 5×
9 270 000 Kč
za nemovitost včetně provize
Radka Bartošová
603 390 202
Mám zájem

Detaily nemovitosti

Obec:
Uherský Brod
Typ zakazky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům
Dispozice:
Rodinný
Výměra:
3707m2
Užitná plocha:
177m2
Konstrukce:
Dřevěná
PENB:
D
Podlaží:
1

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám nabízí na prodej nadstandardní, samostatně stojící roubenou stavbu, obývanou celoročně, s krásnou, rozsáhlou zahradou a s vlastní přístupovou cestou od hlavní komunikace. Kolaudace proběhla v listopadu 2016. K nemovitosti náleží dvě vlastní parkoviště (5 parkovacích stání).

V přízemí je prostorná předsíň (7m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou (celkem 42m2 ) je propojený s pracovnou (18m2). Z pracovny vedou velké posuvné dveře na terasu, druhý vstup na terasu je z kuchyně. Terasa je zastřešená a nabízí posezení s úžasnými výhledy do okolní krajiny. Součástí terasy je i nově dostavěná zimní zahrada. V domě je dále ložnice (14m2), šatna (8m2) a koupelna s vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly, WC a bidetem. V koupelně je i finská sauna pro 2–3 osoby. Z chodby je vstup do velké technické místnosti, samostatné WC je přístupné z předsíně. Půdní prostor nabízí velkou úložnou plochu a má dostatečnou světlou výšku pro vybudování obytného podkroví.

Podlahy v domě jsou masivní dubové, v technických částech domu je dlažba nebo litá podlaha. Vytápění domu je možné několika způsoby: litinovými krbovými kamny, dvěmi klimatizačními jednotkami s možností topení a duálním thermo radiátorem.

Dům je napojen na vlastní studnu, odpady jsou řešeny betonovou jímkou. Elektrická energie 230V + 400V. Ohřev teplé vody je elektrickým boilerem. V domě je instalován centrální vysavač Beam, kamerový systém EUFY, satelitní přijímač Skylink, wifi internet.

Pozemek je orientovaný na jih, v mírném svahu. Na zahradě rostou ovocné stromy, užitkové keře, okrasné rostliny a jsou zde záhony pro pěstování zeleniny. Zahrada je oplocená a podél hranice pozemku je vzrostlý živý plot.

Ve spodní části zahrady je hospodářská budova – kurník, králíkárna, zázemí pro uskladnění, včetně půdního prostoru. Přivedena el.energie 230V, tepelně zaizolováno.

Na východní straně domu je betonová základová deska pro zahradní domek/pergolu s posezením. Na desce je kůlna na nářadí. Přivedena el.energie 230/400V.

Částečné vybavení domu a zahrady může být po domluvě součástí prodeje.

Dům stojí v klidné, okrajové části Uherského Brodu s krásným, prosluněným výhledem na Bílé Karpaty (Velký Lopeník, Javořinu) až po Buchlovské hory. Do centra Uherského Brodu je to cca 2km, 18km do Uherského Hradiště a 25km do Zlína. Podél hlavní komunikace vede cyklostezka k Hvězdárně a k ZŠ na Výsluní směrem do města, na druhou stranu k blízkému lesu. Umístění domu je ideální pro klidný život v přírodě s dosahem města. Roubená stavba vytváří příjemnou atmosféru a klima svým obyvatelům.

Více informací na telefonu 722 926 559 nebo emailu:bartoso­va@slunecnire­ality.cz. Prohlídky možné po předchozí telefonické domluvě.

Lokalita nemovitosti

Fotogalerie

Videoprohlídka

Napište prosím Vaše kontakty, ozveme se obratem
×
×
© 2004–2024 Sluneční Reality Mapa stránek